Ingrediënten:

  • 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 400 gram g’woon tomatenblokjes (blik)
  • 200 gram g’woon spaghetti
  • 2 blikjes Deepblue tonijn (uitgelekt)
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels verse peterselie (gehakt)

Bereiden:

  1. Verhit de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook en schep de roerbakgroenten erdoor. Roerbak circa 5 minuten en meng de tomatenblokjes met sap erdoor.
  2. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Schep de tonijn en Italiaanse kruiden door de groentensaus. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de tonijn-groentensaus met de spaghetti en bestrooi met de peterselie.