Woensdag W18

Ingrediënten:

  • 4 Santa Maria tortillawraps
  • 200 gram radijs rauwkost
  • 3 eetlepels G’woon olie
  • 400 gram falafel
  • 4 eetlepels Melkan kwark
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 5 krop kropsla
  • 1 bosje peterselie (grof gehakt)

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Verpak de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze circa 10 minuten in het midden van de oven.
  2. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de falafel om en om knapperig. Klop de kwark, mayonaise en knoflook door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg op elk bord een warme wrap en verdeel de sla, rauwkost, peterselie en falafel erover. Schep een flinke lepel kwarksaus erop, sla dubbel en serveer direct.