Woensdag week 20

Ingrediënten:

  • 150 gram Goudse pikante kaas (in kleine blokjes)
    ⦁ 400 gram krieltjes (voorgekookt)
    ⦁ 3 stengels bleekselderij (in kleine blokjes)
    ⦁ 4 lente-/bosuitjes (in ringetjes)
    ⦁ 2 eetlepels G’woon zoetzure zilveruitjes
    ⦁ 2 eetlepels Melkan kwark
    ⦁ 1 eetlepel San Marco Franse mosterd
    ⦁ 2 eetlepels G’woon mayonaise

Bereiden:

⦁ Kook de krieltjes in circa 3 minuten verder gaar.
⦁ Giet ze af, laat goed afkoelen en snijd ze dan doormidden.
⦁ Vermeng de krieltjes met de bleekselderij, bosui, zilveruitjes en kaas.
⦁ Klop een sausje van de kwark, mosterd en mayonaise en breng goed op smaak met zout en peper.
⦁ Schep dit door de aardappelsalade en laat de smaken nog even intrekken.