Ingrediënten:

  • 500 gram biologisch rundergehakt
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 4 takjes tijm
  • 1 aubergine (in blokjes)
  • 75 gram g’woon groene olijven (in ringetjes)
  • 1 blik g’woon tomatenblokjes
  • 500 gram g’woon spaghetti (koelvers)
  • 2 eetlepels basilicum (gehakt)
  • 75 gram Parrano Parmezaanse kaas (geraspt)

Bereiden:

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg hierbij het rundergehakt en bak mee.
  2. Voeg na 5-6 minuten de tijm, aubergine, olijven en tomatenblokjes met sap toe. Laat 12-15 minuten zachtjes stoven.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar en giet af. Schep de spaghetti door de saus. Bestrooi met de basilicum en Parmezaanse kaas.