Ingrediënten:
- 500 gram biologisch rundergehakt
- 2 eetlepels g’woon olijfolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 4 takjes tijm
- 1 aubergine (in blokjes)
- 75 gram g’woon groene olijven (in ringetjes)
- 1 blik g’woon tomatenblokjes
- 500 gram g’woon spaghetti (koelvers)
- 2 eetlepels basilicum (gehakt)
- 75 gram Parrano Parmezaanse kaas (geraspt)
Bereiden:
- Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg hierbij het rundergehakt en bak mee.
- Voeg na 5-6 minuten de tijm, aubergine, olijven en tomatenblokjes met sap toe. Laat 12-15 minuten zachtjes stoven.
- Kook intussen de spaghetti beetgaar en giet af. Schep de spaghetti door de saus. Bestrooi met de basilicum en Parmezaanse kaas.