Ingrediënten:

  • 440 gram Daily Chef tortellini’s
  • 2 eetlepels Qualino pijnboompitten
  • 1 potje Polli rode pesto
  • 250 gram cherrytomaatjes(gehalveerd)
  • 75 gram rucola
  • 2 eetlepels g’woon balsamicoazijn
  • 2 bollen Galbani mozzarella
  • 5 bosje basilicum (blaadjes gescheurd)

Bereiden:

  1. Kook de tortellini beetgaar. Bewaar een kopje kookvocht bij het afgieten. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Schep de tortellini terug in de pan en roer de pesto en tomaatjes erdoor. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de pasta smeuïger te maken en breng op smaak met zout en peper. Warm circa 2 minuten door.
  3. Meng de rucola met de balsamico en verdeel over borden. Schep de tortellini ernaast. Scheur de mozzarella erover en bestrooi met de basilicum en pijnboompitten.