Rode curry

Bereiden

  1. Hak de knoflook en de rode peper fijn. Snijd vervolgens de ui, paprika en tomaatjes in grove stukken.
  2. Kook de jasmijnrijst zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verhit de zonnebloemolie in de wokpan en bak hierin de knoflook met rode peper. Voeg de currypasta toe bak kort mee. Voeg vervolgens de kokosmelk, bouillon en suiker toe. Meng goed door elkaar en voeg dan de uien, peulen, taugé en paprika toe.
  4. Bak intussen in 5 minuten de biefstukreepjes in een andere pan. Voeg die samen met de tomaten toe aan de curry in de wokpan en bestrooi met de cashewnoten.
  5. Serveer de curry met de jasmijnrijst. 

Ingrediënten

  • 2 eetlepels rode currypasta
  • 400 gram biefstukreepjes
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 rode uien
  • 250 gram mini trostomaten
  • 150 gram peulen
  • 100 gram taugé
  • 1 rode peper
  • 3 tenen knoflook
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 200 ml groentebouillon
  • 400 gram jasmijnrijst
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 50 gram cashewnoten (ongezouten)