Tom Kha Kai soep

Ingrediënten

  • 1 Sutharos Cookingset Thom Kha Kai
  • 100 gram kipfilet
  • 150 gram oesterzwammen
  • 1 teen knoflook
  • Chilipoeder (naar smaak)
  • Koriander (ter garnering)

Bereiden

  1. Pel de knoflook en snijd in fijne stukjes. Snijd de kip en oesterzwammen in stukjes.
  2. Breng +/- 450 ml water in een pan aan de kook. Voeg de inhoud van zakje 1 uit de cookingset met de gedroogde kruiden toe en kook deze mee totdat er een aroma vrijkomt.
  3. Voeg de groente, kip en de Tom Kha poeder toe uit zakje 2 uit de cooking set en meng goed.
  4. Laat enige tijd koken tot alles gaar is en voeg de gedroogde chili naar smaak als laatste garnering toe om het extra pittig te maken. Strooi er wat verse koriander overheen.