Frisse Fajita's

Ingrediënten:

  • 500 gram Gulden Hoeve kipfilet
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 zak sla
  • 1 avocado
  • 15 gram verse koriander
  • 1 zakje Santa Maria fajita seasoning mix
  • 1 pot Santa Maria chunky wrap salsa medium
  • 1 zak Santa Maria tortilla’s medium
  • 1 zakje Santa Maria guacamole dip mix
  • 1 eetlepel g’woon olijfolie

Bereiden:

1. Snijd de paprika in reepjes en snipper de ui.
2. Plet de avocado en meng met de guacamole dip mix.
3. Bak de kip rondom goudbruin met olie in een goed verwarmde pan. Voeg de groenten toe en bak ze even mee. Zet het vuur lager en voeg de fajita kruidenmix toe. Roer goed door voor ca. 5 minuten.
4. Verwarm de tortilla’s volgens de instructies op de verpakking.
5. Vul de tortillawraps met de sla, de kip en de groenten. Voeg wat salsa en guacamole
toe en garneer met verse koriander.