1. Pocheer de kip gaar in de bouillon. Dit doe je door de kip te verwarmen in de
bouillon net tegen de kook aan. De kip is gaar als deze volledig wit van kleur is.
Trek de kip uit elkaar met 2 vorken en leg apart.
2. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout. Bak dit in een koekenpan in
wat olijfolie tot een omelet en snijd vervolgens in kleine stukjes. Leg apart.
3. Pel en snipper de ui en hak de knoflook en gember fijn. Was de prei en snijd deze
in ringen. Bak dit aan in een grote pan in wat olijfolie. Voeg de wortel en de taugé
toe en bak mee.
4. Snijd de ham in blokjes en voeg deze toe aan de groente. Voeg ook de kip toe.
5. Breng de vulling op smaak met Kikkoman sojasaus, vissaus en sambal. Als je van
pittig houdt, voeg je een extra theelepel sambal toe.
6. Voeg vervolgens de stukjes ei toe en schep alles om.
7. Verwarm de tortilla’s kort in een droge koekenpan.
8. Schep wat vulling in het midden van de tortilla. Vouw de buitenkanten naar binnen
en rol hem op als een loempia. Lekker met zoetzure saus.