Sundae

Ingrediënten:

  • 4 bollen Vomar ambachtelijk schepijs banoffee
  • 4 bollen Vomar ambachtelijk schepijs cookie dough
  • 1 banaan (in plakjes)
  • 125 gram frambozen
  • 150 ml Melkan verse slagroom
  • 100 gram Lonka karamelfudge (gehakt)
  • 2 eetlepels Nutcase amandelschaafsel
  • 1 theelepel Van Gilse kristalsuiker
  • 4 Merba chocolate cookies (in grove brokken)

Bereiden:

1. Verwarm de fudge met 50 ml slagroom in een pannetje en roer op een lage stand tot
alle fudge gesmolten is. Laat afkoelen tot lauwwarm.
2. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan en houd apart.
3. Klop de overige slagroom met de suiker stevig.
4. Verdeel de bollen ijs over coupes en garneer met het fruit.
5. Breek de koekjes in stukken en steek tussen het ijs en het fruit.
6. Giet een lepel lauwwarme fudgesaus over het ijs.
7. Garneer met een toef slagroom en bestrooi met amandelschaafsel.