Kipschnitzelburger

Ingredienten:

  • 4 Go Vega! vegetarische kipschnitzels
  • 4 hamburgerbroodjes (opengesneden)
  • 2 tomaten (in plakjes)
  • 700 gram ovenfriet
  • 200 gram rodekolen (fijngesneden, koelvers)
  • 300 gram spitskolen (fijngesneden, koelvers)
  • 1 flesje caesardressing
  • 1 eetlepel zonnebloemolie

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de friet over de bakplaat en bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Schep halverwege om.
  2. Meng de rodekool en spitskool in een kom en roer circa 6 eetlepels dressing, zout en peper erdoor.
  3. Bak de vegetarische kipschnitzels in circa 8 minuten goudbruin en gaar.
  4. Leg de hamburgerbroodjes de laatste 3 minuten naast de friet in de oven. Beleg de broodjes met wat koolsla. Leg een kipschnitzel en tomaat erop en besprenkel met wat extra dressing. Serveer met de rest van de koolsla en de ovenfriet.