Header

Bakken, braden, stoven en koken. De mogelijkheden zijn eindeloos met de luxe pannen en ovenschalen van Lion Sabatier®. Zo stoof je heerlijke gerechten langzaam gaar in de gietijzeren braadpan, bereid je de lekkerste ovenschotels in de ovenschalen van Portugees stoneware en maak je de set compleet met de luxe hapjes- en koekenpan!

Je ontvangt van zondag 21 november 2021 t/m zaterdag 1 januari 2022 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Lion Sabatier®-zegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met acht zegels is je spaarkaart al vol en profiteer je t/m zaterdag 15 januari 2022 van tot wel 77% korting op één van de luxe pannen of ovenschalen. Dus spaar mee en bereid de lekkerste gerechten!

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 21 november 2021 t/m zaterdag 1 januari 2022 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Lion Sabatier®-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met acht zegels is je spaarkaart al vol!
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je t/m zaterdag 15 januari 2022 van korting tot wel 77% op één van de spaarartikelen.
Assortiment

Rectificatie: gietijzeren pannen zijn niet vaatwasserbestendig

Op de gedrukte spaarkaarten staat vermeld dat de gietijzeren pannen vaatwasserbestendig zijn. Helaas is dat niet het geval. Door langdurig en veelvuldig contact met water kan er roest ontstaan en beschadigt de pan. Was de gietijzeren pannen dus altijd met de hand af en droog deze daarna zorgvuldig om roest te voorkomen.

Fondue-inspiratie

De fondueset van Lion Sabatier® leent zich perfect voor alle soorten fondue, zoals kaas- en vleesfondue. Hieronder vind je drie recepten voor heerlijke gerechten die je perfect kunt bereiden en serveren op de fondueset.

Tip: bereid de fondue in de braadpan van 20 cm op het fornuis zodat het goed doorwarmt. Daarna kun je het gerecht serveren op het Lion Sabatier® onderstel uit de fondueset. Je houdt de fondue goed warm door de brander te vullen met brandgel en vervolgens aan te steken. Zo kun je lekker lang tafelen met een heerlijk gerecht!

Vleesfondue

Vleesfondue

met knoflookbouillon, kipfilet, biefstukreepjes en zalmblokjes

Naar het recept
Vier kazen fondue

Vier kazen fondue

met Noordwoudse kaas, mozzarella, gorgonzola en brie

Naar het recept

Actievoorwaarden

 • Van zondag 21 november 2021 t/m zaterdag 1 januari 2022 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Lion Sabatier®-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis Lion Sabatier®-zegels.
 • Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m zaterdag 15 januari 2022 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De Lion Sabatier®-producten zijn ook zonder spaarkaart te koop tegen de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen Lion Sabatier®-zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om Lion Sabatier®-zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse Lion Sabatier®-zegels of spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.