Header

Spaar exclusief bij Vomar in Schagen voor voetbalplaatjes!

Spaar exclusief bij Vomar in Schagen de lokale helden van Schagen United. In samenwerking met de lokale voetbalclub heeft Vomar een uniek verzamelalbum van 603 jeugdleden gemaakt. Een feestelijke viering van de samenwerking die dit seizoen is gestart!

Van zaterdag 23 april t/m zaterdag 18 juni 2022 ontvang je exclusief bij Vomar in Schagen bij elke € 10,- aan boodschappen een pakje met daarin 4 voetbalplaatjes. In het unieke verzamelalbum kun je alle jeugdleden bij elkaar sparen. Spaar ze allemaal en wie weet kom je een bekende tegen!

Verzamelalbum

Alle deelnemende leden van Schagen United ontvangen het verzamelalbum gratis bij de vereniging. Daarnaast is het album in de winkel te koop voor € 1,99. Wees er snel bij, want voor de verzamelalbums geldt OP=OP!

Ben je nu al nieuwsgierig naar het album? Bekijk het album hier.

Voorwaarden

  • Van zaterdag 23 april t/m zaterdag 18 juni 2022 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een pakje met vier voetbalplaatjes. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
  • Deze actie is alleen geldig bij de Vomar-filialen in Schagen: Vomar Laagzijde, Groenhof en Waldervaart
  • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen pakjes voetbalplaatjes aangegeven.
  • Voor de voetbalplaatjes en het verzamelalbum geldt OP=OP.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.