Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Sintvoordeel bij VomarSintvoordeel bij Vomar!

De Sint is bijna weer in het land! En dat betekent dat het weer bijna tijd is voor de leukste dag van het jaar: pakjesavond op 5 december. De Sint is dit jaar heel erg slim geweest, want hij heeft inkopen gedaan bij Vomar. Dat is wel zo makkelijk, want bij Vomar vindt hij heel veel snoepgoed maar zeker ook leuke cadeautjes! En alles voor de laagste prijs! Zo bespaart de Sint geld én tijd! Dubbel Sinterklaasvoordeel, dus. In de sintvoordeel-brochure onderaan kun je ons assortiment sintspeelgoed en sintsnoepgoed vinden.

Speurpieten gezocht!

Vanaf 17 november kun je weer meedoen aan de pepernootspeurtocht. De strooipiet heeft namelijk al zijn pepernoten en letters in de winkel verloren door een gat in de jutezak. Iedere speurpiet die hem helpt, wordt beloond met wat lekkers. Haal de speurtkaart bij de servicebalie in de winkel, ontrafel de oplossing en lever de speurtkaart weer in bij de servicebalie. Heb je de oplossing goed? Dan ontvang je direct je verrassing.

Spelregels

• Lever je oplossing in t/m 5 december 2019. Wacht niet te lang, want voor het lekkers geldt OP=OP!
• Je mag één keer meedoen
• De pepernootspeurtocht is voor speurneuzen t/m 12 jaar.

Sintbrochure

Blader snel door onze sintbrochure vol met allerlei soorten speelgoed, zoals Playmobil, Lego Ninjago, een Donald Duck speelkleed of Barbiepop. Daarnaast hebben we natuurlijk ook aan wat lekkers gedacht: heel veel soorten pepernoten, chocoladeletters en andere sintlekkernijen. Maak je het liever zelf? Gebruik dan de recepten die in dit boekje staan.

Voor alle acties geldt: OP=OP!