Sabatier header

Voel je een echte chef-kok met deze luxe keukenmessen van Lion Sabatier®! Snijden, schillen, snipperen, fileren of hakken wordt wel heel makkelijk met deze messen van topkwaliteit roestvrij staal. Fruit schil je eenvoudig met het schilmes en het koksmes is heel geschikt voor het snijden van alle soorten groenten. Natuurlijk mag ook het broodmes met het gekartelde snijvlak niet ontbreken. Spaar alle zes de messen bij elkaar en maak de set compleet met de keukenschaar, de messenslijper en natuurlijk het messenblok; een echte blikvanger in iedere keuken.

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 27 februari t/m zaterdag 23 april 2022 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis mes-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met acht zegels is je spaarkaart al vol.
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je tot en met zaterdag 7 mei 2022 van kortingen tot wel 77% op één van de spaarartikelen.
  Voor het messenblok hoef je geen volle spaarkaart in te leveren. Hiervoor betaal je direct de spaarprijs.
Assortiment Sabatier messen

Nu alvast inspiratie opdoen?

Weet jij waarvoor je het Santokumes het beste kunt gebruiken? En dat je het broodmes niet alleen kunt gebruiken voor het snijden van handige broodjes, maar dat deze ook heel geschikt is voor het snijden van een hartige taart?

In de nieuwe seizoensrecepten staan diverse toepassingen van de Sabatier messen van deze spaaractie. Alle recepten vind je in de winkel.

Wil je nu alvast inspiratie opdoen? Neem dan snel een kijkje bij de recepten hieronder.

Gebruikstips en onderhoud

Door de messen goed te onderhouden en op de juiste manier te gebruiken kun je er je leven lang plezier van hebben. We geven je daarom een aantal tips om je messen goed te onderhouden:

 1. Maak de messen direct na gebruik schoon met warm water en een zachte doek of spons.
 2. Doe de messen niet in de vaatwasser, maar maak ze met de hand schoon.
 3. Droog de messen na het wassen meteen af. Droog niet alleen het snijvlak, maar ook het handvat goed af.
 4. Bewaar de messen in het Lion Sabatier® Messenblok. Plaats de messen zo, dat de snijvlakken elkaar niet raken. Zo voorkom je dat de messen bot worden.
 5. Gebruik een houten of plastic snijplank. Een glazen of keramische snijplank is vaak hygiënischer, maar daardoor worden de messen sneller bot.
 6. Gebruik de messen voor de juiste toepassing. Gebruik ze niet voor het snijden van bevroren voedsel of botten.
 7. Slijp je mes wanneer deze bot begint te worden. Gebruik hiervoor de Lion Sabatier® Messenslijper.

Toch roest op je mes?

Als je je aan bovenstaande tips hebt gehouden is de kans op roest erg klein. Heb je toch last van roest? Vaak krijg je dit er eenvoudig af met een spons of met olie.

Actievoorwaarden

 • Van zondag 27 februari t/m zaterdag 23 april 2022 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis mes-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis mes-zegels.
 • Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 7 mei 2022 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • Voor het messenblok is geen volle spaarkaart nodig. Hiervoor betaal je direct de spaarprijs.
 • De overige spaaritems zijn ook zonder spaarkaart te koop. Hiervoor betaal je de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Er worden geen messen verkocht aan personen jonger dan 18 jaar.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen mes-zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om mes-zegels of -spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse mes-zegels of -spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.