Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de falafel toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  3. Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla's met de kerriestukjes, avocado, rucola en perzik- limoensalsa.

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 400 gram Vivera falafel
  • 4 grote tortillawraps
  • 1 avocado (in plakken)
  • 1 zakje rucola

Voor de salsa:

  • 2 perziken (geschild, in blokjes, eetrijp)
  • 8 radijsjes (fijngesneden)
  • 1 handje munt (fijngehakt)
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 1 limoen (rasp en sap)