Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 400 gram Vivera falafel
  • 4 grote tortillawraps
  • 1 avocado (in plakken)
  • 1 zakje rucola

Voor de salsa:

  • 2 perziken (geschild, in blokjes, eetrijp)
  • 8 radijsjes (fijngesneden)
  • 1 handje munt (fijngehakt)
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 1 limoen (rasp en sap)

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de falafel toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  3. Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla's met de kerriestukjes, avocado, rucola en perzik- limoensalsa.