Favoriet gesneden Ierse biefstuk

Versgesneden Ierse Biefstuk

Onze versgesneden Ierse biefstuk is Vomar's Favoriet. Dit is namelijk één van de uitblinkers uit onze eigen slagerij en exclusief bij Vomar verkrijgbaar. Het is een luxe vleeswaren voor op brood, maar onderaan deze pagina inspireren we je graag ook met andere toepassingen, zoals sushirolletjes met Ierse biefstuk. Profiteer de hele maand maart van deze stunt: per 100 gram betaal je in plaats van € 2.89 slechts € 2.69!

Hoe wordt onze versgesneden Ierse biefstuk gemaakt?

De versgesneden Ierse biefstuk wordt elke dag vers gemaakt door onze slagers in onze eigen centrale slagerij in Alkmaar. De malse biefstuk die we hiervoor gebruiken komt uit Ierland. Hier leeft het vee in kuddes en het grootste deel van het jaar in de buitenlucht. De voeding bestaat voor meer dan 90 procent uit gras en hooi. Dit zorgt voor super mals rundvlees. Eerst wordt de biefstuk gekruid door onze slagers, vervolgens langzaam afgebraden en vers gesneden. Dan wordt het verpakt en zo snel mogelijk naar onze winkels vervoerd. Het ligt dus super vers in onze winkels en vervolgens op jouw boterham!

Recepten met onze Ierse Biefstuk
De versgesneden Ierse Biefstuk smaakt niet alleen heel erg lekker op brood, maar hier kun je bijvoorbeeld ook sushirolletjes of een carpaccio van maken. Hieronder vind je drie verschillende recepten met de versgesneden Ierse Biefstuk.