Header

Bereiden

  1. Zet een kopje espresso met de espresso koffiecapsule.
  2. Vul een hittebestendig glas voor een derde met (kokend) heet water. Voeg het theezakje, gemberpoeder, 1 eetlepel kaneelpoeder en een snufje peper eraan toe.
  3. Laat even trekken en verwijder het theezakje. Giet de warme espresso erbij.
  4. Verwarm de sojadrink en klop deze schuimig.
  5. Voeg het schuim toe aan het glas en bestrooi met een beetje kaneel.

 

Tip: Met de krachtige Tefal Delfini Plus waterkoker kookt het water razendsnel.

Ingrediënten

  • 1 zakje g’woon earl grey thee
  • 1 theelepel Verstegen gemberpoeder
  • G’woon kaneelpoeder
  • Drogheria peper
  • 1 g’woon espresso koffiecapsule classic
  • 175 ml Melkan sojadrink original

Benodigdheden

  • Waterkoker