Header

Bereiden

  1. Snijd het stokbrood in 8 lange, schuine plakken en rooster de plakken in het broodrooster.
  2. Besmeer de sneetjes stokbrood met de geitenkaas en verdeel over 4 borden.
  3. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan.
  4. Verhit de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand.
  5. Voeg de paddenstoelen en de salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand. Verdeel vervolgens over de helft van de sneetjes brood.
  6. Bestrooi met de walnoten en leg de overige sneetjes brood er bovenop.

 

Tip: Het Tefal Delfini Plus broodrooster heeft 2 brede sleuven. Ideaal om dikke plakken stokbrood knapperig in te roosteren!

Ingrediënten

  • 1 Vomar parisienne donker
  • 200 gram Vomar geitenkaas
  • 50 gram De Notenkraam walnoten
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 3 eetlepels Verstegen salieblad (grof gehakt)
  • 2 teentjes knoflook (in plakjes)
  • 200 gram kastanjechampignons (grof gesneden)
  • 200 gram Bio+ oesterzwammen (grof gesneden)

Benodigdheden

  • Keukenpapier
  • Broodrooster