Header

Bereiden

  1. Zet 75 ml koffie en laat het vervolgens afkoelen.
  2. Meng intussen de havermout met de fijngemalen amandelen en het bakpoeder. Klop de eieren los met de afgekoelde koffie.
  3. Voeg het koffiemengsel al kloppend in gedeelten toe aan het havermoutmengsel en meng tot een dik, vloeibaar beslag. Schep de helft van de chocoladestukjes erdoor en giet, als het beslag te dik is, wat extra koffie erbij.
  4. Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan en bak hierin kleine pannenkoekjes van het beslag.
  5. Stapel ze op een bord en bestrooi met de rest van de chocolade.

 

Tip: In het Tefal Delfini Plus filterkoffiezetapparaat zet je gemakkelijk 10 tot 12 kopjes koffie. Zo geniet je naast deze pannenkoekjes ook van een heerlijke bakje koffie!

Ingrediënten

  • 75 gram Vomar Bio havermout
  • 50 gram amandelen (fijngemalen)
  • 1 theelepel Dr. Oetker bakpoeder
  • 2 Vomar scharreleieren
  • Schepje g’woon roodmerk snelfiltermaling koffie
  • 100 gram g’woon pure chocolade (in kleine stukjes)
  • Bio+ kokosolie

Benodigdheden

  • Koffiezetapparaat