Header

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Leg de sinaasappelplakken in laagjes in de ovenschaaltjes. Bestrooi vervolgens de ovenschaaltjes met de walnoten.
  3. Meng de boter met de havermout en basterdsuiker tot een kruimelig deeg.
  4. Verdeel de deegkruimels over de sinaasappels en walnoten.
  5. Bak de crumble 20-25 minuten in het midden van de oven.

Tip: Met de doorweegfunctie van de Tefal Essential Digitale Keukenweegschaal kun je alle ingrediënten gemakkelijk in dezelfde kom afwegen.

Ingrediënten

  • 8 sinaasappels (geschild, in plakken)
  • 75 gram De Notenkraam walnoten (gehakt)
  • 75 gram Melkan ongezouten boter (kamertemperatuur)
  • 125 gram Vomar Bio havermout
  • 50 gram Van Gilse lichtbruine basterdsuiker

Benodigdheden

  • 8 eenpersoons ovenschaaltjes (ingevet)
  • Weegschaal