Header

Bereiden

  1. Bestrijk de courgette, aubergine en paprika rondom met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Verhit een contactgrill op de middelste stand en gril hierin de groenten tot ze beetgaar zijn en mooie grillstrepen hebben.
  2. Meng intussen de ricotta met de citroenrasp, -sap, knoflook, de helft van de basilicum, zout en peper.
  3. Bestrijk de ciabatta met citroenricotta en leg de gegrilde groenten erop. Bestrooi met de overige basilicum. Serveer met de rest van de citroenricotta.

 

 

Tip: Gebruik de tweede stand van de multifunctionele Tefal contactgrill voor perfect gegrilde groenten.

Ingrediënten

  • 1 courgette (in plakken)
  • 1 aubergine (in plakken)
  • 1 rode paprika (in repen)
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 250 gram Galbani ricotta
  • Halve citroen (rasp en sap)
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 1 handje basilicum (fijngehakt)
  • 4 ciabattabroodjes (gehalveerd)
  • Drogheria peper en zout

Benodigdheden

  • Contactgrill