Header

Bereiden

  1. Bestrijk de sneetjes Robberbrood met 1 eetlepel olijfolie gemengd met de pesto. Rooster ze onder het tosti-ijzer tot ze krokant worden.
  2. Schrap de peen en schaaf deze in lange linten. Haal de bladeren los van de kool en snijd ze in brede repen.
  3. Blancheer de groenten 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  4. Verhit de rest van de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook.
  5. Schep de groenten, roomkaas en citroensap erdoor en roerbak tot de roomkaas gesmolten is. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Snijd het brood in kleine blokjes en strooi deze croutons voor het serveren over het gerecht.

Tip: Dankzij de grillplaten met optimale warmteverdeling worden croutons perfect krokant in het compacte Tefal Tosti-ijzer!

Ingrediënten

  • 4 sneeën Robberbrood donker
  • 6 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 2 eetlepels Vomar verse groene pesto
  • 600 gram winterpeen
  • 1 kleine spitskool
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 400 gram Philadelphia roomkaas light
  • 2 eetlepels Limochef citroensap
  • Drogheria peper en zout

Benodigdheden

  • Tosti-ijzer