1. Frittata met mini chipolataworstjes, paprika en kaas
Ingrediënten
- 4 chipolataworstjes
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 paprika (in plakjes)
- Scheutje g’woon olijfolie traditioneel
- 2 takjes Rozemarijn
- 40 gram Melkan Goudse geraspte kaas 30+
- 4 scharreleieren maat L (1 ei per pannetje)
- Verstegen peper en zout
Bereiden
Verhit een scheutje olijfolie in de gourmetpan en bak de chipolataworstjes (in stukken) een paar minuten. Voeg wat fijngesneden knoflook en ui toe aan het pannetje en vervolgens wat plakjes paprika. Bak kort mee samen met wat rozemarijn. Kluts een eitje en voeg dit toe aan het gourmetpannetje, bestrooi daarna met wat geraspte kaas. Bak aan beide zijden totdat het ei gaar is. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.