Chai koffie latte

Ingrediënten:

  • 2 zakjes g’woon Engelse melange zwarte thee
  • 1/3 theelepel Verstegen kardemom gemalen
  • 1 theelepel Kokki Djawa djahé
  • 1 theelepel g’woon kaneelpoeder en poeder om te bestuiven
  • 1 kopje g’woon espressokoffie
  • 175 milliliter Melkan sojadrink ongezoet
  • g’woon heldere bloemenhoning (naar smaak)
  • Verstegen peper

Bereiden:

  1. Vul een hittebestendig glas voor een derde met (kokend) heet water. Doe de thee, specerijen en een snufje peper erin.
  2. Laat even trekken en zeef de thee. Giet daarna de warme espresso erbij.
  3. Verwarm de sojamelk en klop deze schuimig.
  4. Voeg het melkschuim toe aan de thee en bestrooi met een beetje kaneel. Voeg eventueel wat honing toe.

Maak het jezelf makkelijk: gebruik kant-en-klaar theezakjes voor chai tea.