Chinese koolcurry

Bereiden:

  1. Bereid de noedels. Verhit de olie. Voeg de koriander, kurkuma en rode peper toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook en kool toe en roerbak circa 8 minuten, tot de kool geslonken is.
  2. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en kook in 7 minuten in op een hoge stand.
  3. Giet het limoensap erbij en roer erdoor. Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten

Ingredienten:

  • 300 gram noedels
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 eetlepel korianderzaad of korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 rode peper (fijngehakt)
  • 5 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 Chinese kool (in stukjes)
  • 2 eetlepels currypasta
  • 1 blik kokosmelk
  • 1 limoen (sap)
  • 5 bosje koriander (gehakt)
  • 4 eetlepels cashewnoten