Chocolade-trifle

Bereiden

  1. Schil de mango's, snijd ze in blokjes en houd 4 mooie partjes apart als garnering. Klop de verse slagroom tot een mooie room.
  2. Snijd de roombotercake in blokjes en verdeel de helft ervan over de bodem van vier luxe glazen. Schep hierover de helft van de mangoblokjes.Verdeel vervolgens een laag luxe chocolademousse met een laagje verse slagroom. Herhaal dit zodat er laagjes ontstaan.
  3. Verwarm de ovengrill. Klop het eiwit los met de poedersuiker en meng dit door de amandelen. Spreid uit over de bakplaat en rooster (niet te dicht) onder de ovengrill. Schep om tot crunch.
  4. Bestrooi het dessert met de amandelcrunch en garneer met de partjes mango.

Ingrediënten

  • 250 gram luxe chocolademousse
  • 250 ml verse slagroom
  • 2 mango's
  • 0.5 roombotercake (kant-en-klaar)
  • 1 ei (het eiwit)
  • 50 gram poedersuiker
  • 75 gram amandelen