Gerookte zalm
Bereiden
- Snijd de bagel doormidden en besmeer aan beide kanten ruim met roomkaas.
- Leg op de onderkant de plakken komkommer, gerookte zalm en uienringen.
- Besprenkel met kappertjes en bieslook en leg de bovenkant erop.
Ingrediënten
- 1 bagel
- 50 gram Roomkaas
- Komkommer (in dunne plakken)
- Rode ui (in hele dunne plakken)
- 10 gram verse bieslook (fijngehakt) 10 gram kappertjes
Serranoham
Bereiden
- Snijd de bagel doormidden en besmeer aan beide kanten ruim met roomkaas.
- Klop de mosterd, honing en olijfolie met een garde tot het iets indikt en voeg peper toe.
- Verwarm de beenham kort. Leg op de onderkant de sla, honingmosterddressing, komkommer en lauwwarme beenham.
- Besprenkel met honing-mosterddressing en leg de bovenkant erop.
Ingrediënten
- 1 bagel
- 1 eetlepel fijne mosterd
- 1 eetlepel vloeibare bloemenhoning
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- 50 gram Roomkaas
- Komkommer (in dunne plakken)
- 50 gram veldsla
- 10 gram verse bieslook (fijngehakt)
Gerookte kip
Bereiden
- Bak in een hete koekenpan de pijnboompitjes lichtbruin.
- Snijd de bagel doormidden en besmeer aan beide kanten ruim met roomkaas.
- Leg op de onderkant de salade, komkommer, de gerookte kip en avocado.
- Garneer met de pijnboompitjes.
Ingrediënten
- 1 bagel
- 50 gram Roomkaas
- 50 gram pijnboompitjes
- Komkommer (in dunne plakken)
- 3 plakken gerookte kipfilet
- Halve avocado
Hoemoes
Bereiden
- Snijd de bagel doormidden
- Leg op de onderkant de veldsla en een grote bol hoemoes
- Leg de zongedroogde tomaatjes, komkommer en avocado er bovenop.
Ingrediënten
- 1 bagel
- Handje veldsla
- 50 gram hoemoes
- Komkommer (in dunne plakken)
- 3 zongedroogde tomaatjes (in dunne reepjes)
- Halve avocado (in dunne plakken)