Fusilli

Ingrediënten:

  • 200 milliliter Melkan slagroom
  • 200 gram gorgonzola (in stukjes)
  • 1 eetlepel verse tijm
  • 50 gram Parmigiano Reggiano (geraspt)
  • 50 gram g’woon walnoten
  • 300 gram g’woon fusilli
  • g’woon nootmuskaat (naar smaak)
  • Verstegen zout en peper

Bereiden:

  1. Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten.
  2. Rooster de walnoten met de tijm geurig en knapperig in een droge koekenpan.Bestrooi met wat zout.
  3. Breng intussen ruim water met zout aan de kook en kook de pasta beetgaar.
  4. Giet af en laat goed uitlekken.
  5. Schep de saus en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en nootmuskaat.

Variatietip: Wil je er graag groente bij? Serveer dan met een lekkere salade.