Maaltijdbroodjes

Ingrediënten:

  • 4 braadworsten
  • 100 gram gerookte spekreepjes
  • 250 gram zuurkool (gekookt)
  • 4 Bio+ volkoren afbakbroodjes
  • 4 g’woon zoetzure augurken middel (in plakjes)
  • 4 eetlepels Go-Tan gebakken uitjes
  • 2 eetlepels Marne Dijon scherpe mosterd
  • 1 eetlepel g’woon mayonaise
  • eetlepel g’woon olijfolie

Bereiden:

  1. Verwarm de olie en bak hierin de spekjes een beetje uit. Schep ze uit de pan en houd deze apart.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Braad de braadworsten om en om bruin, voeg een paar eetlepels water toe en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar.
  4. Bak ondertussen de broodjes in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze even afkoelen en snijd ze open. Verwarm tegelijkertijd de zuurkool op een lage stand en voeg de spekjes eraan toe.
  5. Roer van de mosterd en mayonaise een sausje en besmeer hiermee de broodjes. Beleg ze met een beetje zuurkool en leg hierop een worst.
  6. Serveer met augurk en gebakken uitjes.