Varkenshaas

Ingredienten:

  • 600 gram varkenshaas (in plakken van ca. 2 cm)
  • 600 gram witlof (in stukjes van 2 cm)
  • 2 bananen (in plakjes)
  • 300 gram notenrijst
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 400 milliliter kokosmelk

Bereiden:

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin de varkenshaas 2 minuten per kant. Schep het vlees uit de pan.
  3. Fruit de uien kerriepoeder in het bakvet. Schep de witlof erdoor en roerbak 2-3 minuten.
  4. Giet de kokosmelk erbij en voeg de varkenshaas en plakjes banaan toe. Serveer het gerecht met de notenrijst.