Warm flensjes

Ingrediënten:

  • 200 ml Melkan melk
  • 1 ei
  • klontje Melkan roomboter ongezouten (gesmolten)
  • 200 gram g’woon aardbeien vers ingevroren
  • 100 gram g’woon pannenkoekenmix
  • 1 eetlepel g’woon heldere bloemenhoning
  • 1 eetlepel Limochef citroensap
  • 4 bollen g’woon banketbakkers roomijs
  • Scheutje Van Gilse originele schenkstroop

Bereiden:

  1. Maak het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak hier 4 flensjes van.
  2. Leg steeds een dubbelgeslagen warm flensje op een groot bord.
  3. Verwarm de honing met het citroensap en giet dit over de flensjes.
  4. Leg op elk bord een bolletje ijs en verdeel het fruit erover. Decoreer met de chocoladesaus en serveer direct.

Variatietip: vervang de aardbeien door gemengd rood fruit.