Header

Bij Vomar is de klant áltijd Koning! Met onze Klant-is-Koning-kaart profiteer je namelijk van 6% premie op kooppunten én kun je kosteloos sparen voor je club. Van zondag 12 juni tot en met zaterdag 9 juli maak je daarnaast óók nog eens kans op mooie prijzen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gevulde boodschappentas ter waarde van 50 euro? Of 2.355 KIK-punten ter waarde van 25 euro? Vier weken lang maak je iedere week kans om één van deze prijzen te winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het scannen van je Klant-is-Koning-kaart bij de kassa tijdens het afrekenen van je boodschappen en je maakt automatisch kans. Dat spant pas echt de kroon!

Zo werkt het!

 1. Doe van zondag 12 juni tot en met zaterdag 9 juli boodschappen bij een Vomar-winkel.
 2. Scan je geregistreerde Klant-is-Koning-kaart bij de kassa.
 3. Je maakt iedere week automatisch kans op het winnen van één van de prijzen.
 4. Hoe vaker je boodschappen doet en je Klant-is-Koning-kaart scant, hoe vaker je kans maakt.
 5. Houd je mail in de gaten en wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars!
Contentbanner

Heb je nog geen Klant-is-Koning-kaart?

Om kans te maken op één van de prijzen heb je een geregistreerde Klant-is-Koning-kaart nodig. Heb je deze nog niet? Haal dan een fysieke kaart bij jouw Vomar en registreer deze hier heel eenvoudig. Zo kun je direct meedoen! Je kunt dan ook gaan sparen met 6% premie en gaan sparen voor je club.

Je kunt ook meedoen met een digitale Klant-is-Koning-kaart via de Vomar-app. De app download je snel en makkelijk in de Apple App-store of de Google Play-store. Klik hiervoor op het icoon hieronder om direct de Vomar-app te downloaden.

Wil je meer weten over de voordelen van de Klant-is-Koning-kaart? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Actievoorwaarden

 • Door van zondag 12 juni tot en met zaterdag 9 juli boodschappen te doen bij een Vomar-winkel en de geregistreerde Klant-is-Koning-kaart bij de kassa te scannen doe je automatisch mee.
 • Je maakt vier weken lang iedere week kans op het winnen van één van de prijzen.
 • Hoe vaker je boodschappen doet en je Klant-is-Koning-kaart scant, hoe vaker je kans maakt.
 • Prijswinnaars worden iedere week na afloop van de actieperiode via de mail geïnformeerd over hun gewonnen prijs en de procedure voor het ophalen van de gewonnen prijs.
 • Het overhandigen van de prijs vindt plaats in de winkel waar de Klant-is-Kioning-kaart is gescand.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.