Nieuwsbanner

Vomar opent 4de winkel in Heerhugowaard

Splinternieuwe winkel in nieuwbouwwijk De Draai is 95ste Vomar

Heerhugowaard, 5 oktober 2022

Vomar Voordeelmarkt heeft op 5 oktober om 9 uur haar 95ste supermarkt feestelijk geopend in nieuwbouwwijk De Draai in Heerhugowaard. Onder grote belangstelling openden Jan Jaap Schurer, medewerker van Vomar en bewoner van een appartement boven de nieuwe winkel en Directeur Winkeloperatie van Vomar, Bastiaan van Loon, officieel de winkel. De ruime supermarkt met veel parkeergelegenheid voor de deur maakt deel uit van het winkelcentrum De Draai middenin de nieuwbouwwijk, die nog volop in aanbouw is.

Bij de opening van de supermarkt was er gratis koffie en croissants voor klanten en kregen zij bij een besteding een gratis appeltaart mee naar huis.
Kinderen konden ’s middags hun voetbalkunsten uitproberen bij de voetbal game wall. En de hele week nog gelden er extra scherpe aanbiedingen om de opening te vieren.

Complete supermarkt
De huidige en toekomstige bewoners van de wijk De Draai in Heerhugowaard kunnen vanaf nu terecht in een supermarkt die een compleet assortiment heeft waarbij de drie garanties van Vomar voorop staan; de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Kortom, superveel verse producten voor gegarandeerd de laagste prijs.
Deze supermarkt en de 31 appartementen erboven zijn in samenwerking met Hoorne Vastgoed, een zusterbedrijf van Vomar Voordeelmarkt, ontwikkeld.

Foto:

Jan Jaap Schurer, bewoner De Draai en Vomar medewerker, knipt samen met Bastiaan van Loon, Directeur Winkeloperatie en Supermarktmanager Nikki Oud het openingslint door.

Opening De Draai