Nieuwsbanner

De splinternieuwe Vomar Voordeelmarkt aan de Voorburggracht in Zuid Scharwoude is op woensdag 22 september, onder grote belangstelling, feestelijk geopend. Het is de eerste DEEN-winkel die opent als Vomar Voordeelmarkt. De komende weken worden in korte tijd de andere 22 DEEN-winkels die door Vomar zijn overgenomen na een verbouwing heropend.

Extra openingsaanbiedingen
De opening werd gevierd met onder andere een gratis appeltaartje voor alle klanten en een unieke Vomar-tas met opdruk van Zuid-Scharwoude. Tijdens de opening, maar ook de weken daarna, kunnen klanten profiteren van spectaculaire openingsaanbiedingen. Ook maken klanten kans op een boodschappenpakket t.w.v. € 50,- als ze zich aanmelden voor de Klant-is-Koning kaart. Daarmee kan de klant sparen met 6% premie. Maar ook kunnen leden van Gymvereniging D.V.V. en  T Leste Stik in Zuid-Scharwoude de clubkas spekken door boodschappen bij Vomar te doen met deze kaart.

Niet te missen
Klanten kunnen altijd profiteren van de laagste prijs voor de beste kwaliteit en van de snelste service bij Vomar Voordeelmarkt. Deze drie garanties staan centraal. Daarnaast heeft Vomar een groot aantal markante en geliefde producten van DEEN opgenomen in het assortiment en klanten hoeven deze dus niet te missen. De Pingüinos Wijn, de lekkerste verse pitabroodjes en patatas fritas zijn nu exclusief bij Vomar te koop. Maar ook de beroemde knoflooksaus, steenoven pizza’s, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, Volendammer leverworst, verse vlaaien, slagroomtruffels en Qualino noten zijn bij Vomar te vinden. Ook heeft Vomar het concept Altijd Handig overgenomen, waarin handige non food artikelen zoals bijvoorbeeld kaasschaven, ballonnen en parkeerschijven worden aangeboden voor maar 1 euro. Ten slotte hoeven klanten ook de vertrouwde gezichten niet te missen. Het winkelteam van DEEN Zuid-Scharwoude werkt nu met z’n allen bij de nieuwe winkel van Vomar.

Beeld ZS