Header

Baad in luxe met het superzachte badtextiel van Princess Collection en haal het wellness gevoel in huis! De luxe handdoeken, badlakens, hamamdoeken en washandjes zijn gemaakt van 100% kwaliteitskatoen en drogen moeiteloos. Spaar mee voor tot wel 70% korting op dit luxe badtextiel in vier stijlvolle kleuren: wit, antraciet, donkergroen of oudroze.

 

Je ontvangt van zondag 14 maart t/m zaterdag 8 mei 2021 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis badtextiel-zegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met vijf zegels is je spaarkaart al vol. Lever je volle spaarkaart in t/m zaterdag 22 mei 2021 voor korting tot wel 70%.

Assortiment

Hoe kun je sparen?

Sparen gaat snel, want je ontvangt van zondag 14 maart t/m zaterdag 8 mei 2021 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis badtextiel-zegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met vijf zegels is je spaarkaart al vol en profiteer je van korting tot wel 70% op een spaarartikel naar keuze!

Actievoorwaarden

  • Van zondag 14 maart t/m zaterdag 8 mei 2021 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis badtextiel-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
  • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen een gratis éxtra badtextiel-zegel.
  • Met vijf zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m zaterdag 22 mei 2021 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
  • Voor de washandjes is geen spaarkaart nodig. Het overige badtextiel is ook zonder spaarkaart te koop tegen de adviesprijs.
  • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
  • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen badtextiel-zegels aangegeven.
  • Het is niet mogelijk om badtextiel-zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse badtextiel-zegels of spaarkaarten met minder dan vijf zegels zijn niet inwisselbaar.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.