Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Prijsmeting Consumentenbond 2018: Vomar wederom lage prijzen kampioen!Prijsmeting Consumentenbond 2018: Vomar wederom lage prijzenkampioen

Vomar garandeert altijd de laagste prijs. En dat maken we elke dag waar, zo blijkt ook uit de prijspeiling van de onafhankelijke Consumentenbond in maart 2018. Deze peiling geeft aan dat huismerken bij Vomar 9% goedkoper en A-merken 5% goedkoper zijn dan de gemiddelde prijs van supermarkten in Nederland. In vergelijking met Albert Heijn is het verschil nog groter en is Vomar met A-merken 7% goedkoper en met huismerken zelfs 17%.

Uit de vorige prijspeiling van de Consumentenbond (2016) bleek dat Vomar met A-merken één van de 4 goedkoopste supermarkten van Nederland was en in de top-3 van goedkoopste supermarkten stond met huismerken. De consumentenorganisatie peilde in totaal 7000 prijzen van 150 A-merken en 120 huismerken bij de 15 grootste supermarktketens.

Bekijk hier de prijspeiling supermarkten uit de consumentengids maart 2018.

De laagste prijs
Bij Vomar betaal je dus altijd de laagste prijs, ook voor A-merken. Victor van Vomar legt het allemaal nog eens haarfijn uit in onze commercial: