Header grillworst

Verse Grillworst

Vomar Verse Grillworst is één van Vomar’s Favorieten, omdat de grillworst uitblinkt in kwaliteit, exclusief bij Vomar verkrijgbaar is en dat voor gegarandeerd de laagste prijs. De hele maand augustus betaal je voor een stuk verse grillworst per 200 gram slechts € 2.39 en voor gesneden grillworst per 100 gram slechts € 1.29. De hele maand dus in de actie én daarbovenop ontvang je ook nog eens een gratis spaarzegel! Lees hieronder waarom onze verse grillworst zo lekker is en hieronder vind je ook heerlijke receptinspiratie voor een heerlijk lunchgerecht met onze verse grillworst.

Verse grillworsten uit eigen worstmakerij
Onze verse grillworsten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in eigen worstmakerij. Onze slagers stellen voor iedere worst een unieke kruidenmix samen. Dit lang geheim bewaarde ‘recept’ komt nog uit de tijd dat we ambachtelijke worstmakerijen in twee van onze winkels hadden. Dus nog voor de opening van onze centrale worstmakerij in 2003. Onze grillworsten zijn daardoor uniek en smaken ontzettend lekker. Ze worden niet voor niets met een 8.4 beoordeeld door onze klanten!


Soorten verse grillworst en receptinspiratie
Onze grillworst is zowel in stukjes als plakjes verkrijgbaar. De plakjes zijn ideaal voor op brood en het stukje is lekker om zelf te snijden voor op brood, maar ook erg lekker als borrelhapje. Tip: verwarm de grillworst 10 minuten op 180°C in de oven, dan smaakt ie nóg lekkerder!
De grillworst naturel is lichtgekruid, heeft een heerlijke grillsmaak en bevat het Beter Leven keurmerk 1 ster. De variant met Noordwoudse kaas is een gekruide en gegrilde worst met stukjes gesmolten Noordwoudse kaas.

Hieronder vind je een heerlijk lunchrecept met onze verse grillworst naturel.