Asperges met roomkaas omwikkeld met versgesneden Zeeuws spek
Ingredienten:
- 1 pak versgesneden Zeeuws spek
- 1 pak Teasty Spears Aspergetips
- 100 gram Philadelphia roomkaas original
Bereiden:
Snijd de harde onderkant (1-2 cm) van de asperges. Kook ze ca. 3 minuten in een pan met kokend gezouten water. Spoel ze koud af. Leg in elk plakje Zeeuws spek een grote lepel roomkaas. Leg hier een asperge op en wikkel het hapje dicht.
Eirolletjes met versgesneden runderrookvlees
Ingredienten:
- 2 pakken versgesneden runderrookvlees
- 6 Vomar eieren maat L
- Paar blaadjes verse basilicum
Bereiden:
Kook de eieren hard in 8 minuten in een pan met kokend water en laat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Rol om ieder kwart een plak runderrookvlees en prik er een prikker in met een blaadje basilicum.
Carpacciorolletjes van versgesneden rosbief
Ingredienten:
- 1 pak versgesneden rosbief
- 1 komkommer
- 20 gram rucola
- 8 stengels bieslook
- 1 theelepel Vomar verse groene pesto
- 2 eetlepels Parmigiano Reggiano (in snippers)
- 2 eetlepels g’woon mayonaise
- 10 gram g’woon pijnboompitten
Bereiden:
Snijd met een dunschiller over de lengte van de komkommer 8 slierten. Laat de slierten komkommer uitlekken op keukenpapier zodat ze zo min mogelijk vocht meer bevatten. Meng in een kommetje de mayonaise met de pesto. Neem een sliert komkommer en beleg voor 3/4 met de rosbief. Draai om zodat de rosbief onderop ligt en besmeer de andere kant met wat pesto-mayonaise. Plaats wat rucola ertussen en wat Parmigiano Reggiano (in snippers), peper, zout en pijnboompitten. Rol voorzichtig op (zoals een wraprolletje) en bindt eventueel af met een stengel bieslook. Herhaal dit totdat je 8 rolletjes hebt.