Bereiden:

  1. Leg een portie carpaccio op een klein bordje.
  2. Bestrijk de binnenkant met een halve eetlepel truffelmayonaise.
  3. Verdeel hierover een pluk rucola, een halve eetlepel zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en naar smaak wat Parmigiano Reggiano snippers.
  4. Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht en druk iets platter zodat je een soort bonbon hebt.
  5. Leg een beetje rucola op een bordje, leg hierop de carpacciobonbon en garneer met pijnboompitten en Parmigiano Reggiano snippers.

Ingrediënten:

  • 4 porties carpaccio
  • 2 eetlepels truffelmayonaise
  • 50 gram rucola
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaatjes op olie (in kleine stukjes gesneden)
  • 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
  • Parmigiano Reggiano (in snippers)
Carpaccio bonbon