Mandarijnen panna cotta

Bereiden:

  1. Week de gelatine in koud water. Verwarm intussen de slagroom met de kokosmelk en suiker in een steelpan.
  2. Rasp 1 eetlepel van de mandarijnenschil en pers 1 mandarijn uit. Voeg de rasp, het sap en de helft van de kokosrasp toe aan de kokosroom.
  3. Knijp de gelatineblaadjes uit. Neem de pan van de warmtebron en roer de gelatine met een garde door de room. Spoel de glaasjes om met koud water, giet de room
    erin en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwijder de schil van de overige mandarijnen en snijd in kleine blokjes. Garneer de panna cotta met de mandarijn en de overige kokosrasp.

Ingrediënten:

  • 3 mandarijnen
  • 200 milliliter Melkan verse slagroom
  • 250 milliliter Valle Del Sole kokosmelk
  • 4 blaadjes Dr. Oetker gelatine
  • 40 gram Van Gilse kristalsuiker
  • 50 gram Biotoday kokosrasp