Trio antipasti

Bereiden:

  1. Maak eerst de Ierse biefstukrolletjes door de azijn, de kruiden, de honing en de olijfolie met elkaar te mengen en giet dit over de courgetteplakken. Dek af en laat circa 1 uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kaas in 8 bergjes op de bakplaat. Zorg voor genoeg ruimte tussen de bergjes omdat de kaas nog uit gaat lopen. Bak de kaas in circa 10 minuten tot goudbruine kaascrackers en laat deze buiten de oven afkoelen tot ze helemaal hard zijn.
  3. Leg de plakken Ierse biefstuk plat op het werkblad en leg op elke plak een plakje courgette. Verdeel hierop in het midden 1 eetlepel geitenroomkaas. Rol de plakken biefstuk op.
  4. Schep de kaascrackers voorzichtig van de bakplaat en leg op elk bord 2 kaascrackers. Verdeel er de rucola over en leg er een biefstukrolletje op. Presenteer de rolletjes op een serveerschaal.
  5. Verdeel de twee soorten ossenworst bites in twee schalen en steek er prikkertjes in.
  6. Leg de prosciutto crudo truffel mooi uit en klaar is je trio antipasti!

Ingrediënten:

  • 1 pak prosciutto crudo truffel
  • 1 bakje ossenworst bites naturel
  • 1 bakje ossenworst bites truffel

Ingrediënten voor de Ierse biefstukrolletjes

  • 8 plakjes Ierse biefstuk
  • 1 courgette (in lange dunne plakken)
  • 100 gram Noordwoudse geraspte pikante kaas
  • 50 gram geitenroomkaas
  • 1 handje rucola
  • 1 eetlepel g’woon wittewijnazijn
  • 1 theelepel Verstegen Provençaalse kruiden
  • 1 theelepel g’woon Melvita honing
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel