Zeebaarsfilet-passievruchten ceviche

Bereiden:

  1. Snijd de zeebaarsfilet in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes in een grote kom en bestrooi naar smaak met zout.
  2. Pers de limoenen uit. Halveer de passievruchten en schep met een lepel het vruchtvlees eruit.
  3. Meng het limoensap met het vruchtvlees en voeg de sherry en honing toe. Schenk over de vis en zet minimaal 30 minuten in de koelkast.
  4. Verdeel de zeebaars met de dressing over vier borden en garneer met de rode ui, rode peper en koriander.

Ingrediënten:

  • 250 gram verse zeebaarsfilet
  • 2 limoenen
  • 4 passievruchten
  • 1 rode ui (in hele fijne ringetjes gesneden)
  • 1/2 rode peper (in hele fijne ringetjes gesneden)
  • 10 gram verse koriander
  • 2 eetlepels Galope sherry medium
  • 5 eetlepel g’woon Heldere bloemenhoning
  • Drogheria zout