Header

Mixen, grillen, wegen of bakken; de mogelijkheden zijn eindeloos met deze hoogwaardige keukenapparaten van Tefal. Maak verse smoothies en soepen klaar met de blender of staafmixer en bereid vlees of gegrilde groenten in de luxe contactgrill. Deze zwarte apparaten met roestvrijstalen details zijn échte krachtpatsers in de keuken en spaar je nu bij Vomar heel voordelig bij elkaar!

 

Je ontvangt van zondag 17 januari t/m zaterdag 13 maart 2021 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal-zegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Lever je volle spaarkaart in t/m zaterdag 27 maart 2021 voor korting tot wel € 40,- op één van deze keuken-krachtpatsers!

Assortiment

Sorry!

Ondanks zorgvuldige inkoop zijn enkele Tefal apparaten helaas niet meer voorradig. Om jou als trouwe spaarder niet teleur te stellen, bieden we voor het tosti-ijzer, de keukenweegschaal en de contactgrill een alternatief aan. Hopelijk kunnen we zo alsnog verblijden met een luxe Tefal apparaat voor een scherpe prijs!

 

Hoe kun je sparen?

Sparen gaat snel, want je ontvangt van zondag 17 januari t/m zaterdag 13 maart 2021 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal-zegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met acht zegels is je spaarkaart al vol en profiteer je van korting tot wel € 40,- op een spaarartikel naar keuze!

Actievoorwaarden

  • Van zondag 17 januari t/m zaterdag 13 maart 2021 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
  • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen een gratis éxtra Tefal-zegel.
  • Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd van zondag 17 januari t/m zaterdag 27 maart 2021 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
  • De Tefal apparaten zijn ook zonder spaarkaart te koop tegen de adviesprijs.
  • Bij inlevering van een volle en originele spaarkaart betaal je van € 9,99 tot € 59,99 voor één van de spaarartikelen.
  • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
  • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen Tefal-zegels aangegeven.
  • Het is niet mogelijk om Tefal-zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse Tefal-zegels of spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
  • Voor alle Tefal apparaten uit deze spaaractie geldt OP=OP.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.