Contentbanner CIK

Help jouw club naar de Verdubbelaar!

Club is Koning viert haar eerste verjaardag en wie jarig is trakteert. Het afgelopen jaar hebben al duizenden klanten kosteloos gespaard om de clubkas van hun club te spekken en daar doen wij nóg een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Stem met je ontvangen clubmunten op jouw favoriete club en help ze hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!

Zo werkt het!

 1. Je ontvangt van zondag 28 augustus tot en met zaterdag 1 oktober 2022 een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen en regelmatig éxtra clubmunten bij geselecteerde acties.
 2. Ga uiterlijk zondag 9 oktober naar vomar.nl/clubmunt. Vul de unieke code van jouw clubmunt(en) in en stem zo op jouw favoriete club. Met elke stem breng je jouw club dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van het gespaarde Club is Koning jaarbedrag.

  Tip: met een smartphone kun je op vomar.nl/clubmunt gemakkelijk clubmunten verzilveren door de QR-code te scannen!

 3. Bij deelname maak je zelf ook kans op één van de 100 Vomar Cadeaukaarten t.w.v. € 50,-. Hoe meer clubmunten je verzilvert, hoe meer kans je maakt!
 4. Elke club is ingedeeld in één van de 44 regio's. In elke van deze regio's krijgen de drie winnende clubs een extraatje gestort op basis van het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar. Totaal geven we dus 132 prijzen weg!

Rekenvoorbeeld


Stel: 100 clubleden hebben het afgelopen jaar wekelijks voor € 50,- aan boodschappen gedaan en daarbij hun gekoppelde Klant-is-Koning kaart gescand. Zij hebben zo kosteloos een jaarbedrag van € 1.300,- voor de clubkas gespaard.

Nu krijgt deze club binnen hun regio ook nog de meeste stemmen met de Club is Koning Verdubbelaar. Daarom ontvangt de club nógmaals € 1.300,- van Vomar!

Afbeelding prijzen

Eindstand

De winnaars zijn bekend! Een overzicht van alle winnende clubs per regio vind je hier. De winnende clubs zijn inmiddels geïnformeerd en zijn uitgenodigd om hun prijs op zaterdag 22 oktober in ontvangst te nemen tijdens de prijsuitreiking in de winkel.

Extra prijs voor clubs: de originaliteitsprijs!

Niet alleen de clubs met de meeste stemmen maakten kans op het winnen van een geldbedrag, ook de club die het meest origineel campagne voerde kon een prijs winnen. De IJmuider Reddingsbrigade (IJmuiden) heeft deze originaliteitsprijs gewonnen! Van de drie genomineerden haalde deze club de meeste stemmen op voor hun campagne. Zij winnen een bedrag van € 500,- voor de clubkas.

Alle informatie voor clubs


Er zijn speciale promotiematerialen voor clubs gemaakt om deze actie te promoten. Deze kan de club gratis bestellen via deze pagina. Ook is daar alle informatie voor clubs te vinden. Neem dus snel een kijkje!

Veelgestelde vragen Club is Koning Verdubbelaar

Wat is het verschil tussen Club is Koning en de Club is Koning Verdubbelaar?

Club is Koning Verdubbelaar is een tijdelijke campagne waarmee clubs kans maken op het verdubbelen van hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag. Iedere club die op 1 augustus 2022 al meedeed met Club is Koning doet automatisch mee aan Club is Koning Verdubbelaar.

Met Club is Koning kunnen clubs het gehele jaar door hun clubkas spekken. Dit kan door de club eenmalig aan te melden en vervolgens de clubcode te delen onder de delen. Leden kunnen hun Klant-is-Koning kaart aan de club koppelen met deze clubcode. Door boodschappen te doen bij Vomar en hun gekoppelde klantenkaart te scannen sparen ze automatisch én kosteloos mee.

Lees hier alles over Club is Koning.

Moet de club waarop ik wil stemmen gekoppeld zijn aan mijn KIK-kaart om mee te kunnen doen?

Nee, deze campagne staat los van je Klant is Koning-kaart. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete club als je in het bezit bent van één of meerdere clubmunten.

Welke clubs doen mee aan de Club is Koning Verdubbelaar?

Alle clubs die voor 1 augsutus 2022 zijn aangemeld voor Club is Koning, doen automatisch ook mee aan de Verdubbelaar. De deelnemende clubs zijn onderverdeeld in 44 regio's, je vindt hier de complete lijst met clubs en de bijbehorende regio.

Het is helaas niet meer mogelijk om nieuwe clubs aan te melden. Natuurlijk kun je wel meedoen aan Club is Koning, waarmee jouw club het hele jaar door kan sparen voor een extraatje voor de clubkas. De penningmeester kan de club hier aanmelden.

Hoeveel krijgt de club gestort als het één van de winnaars is?

Onder het jaarbedrag verstaan we een som van de Club is Koning-betalingen van 25 november 2021, 24 februari 2022, 26 mei 2022 en 25 augustus 2022. Het gaat dus om het bedrag dat tussen zondag 22 augustus 2021 t/m zaterdag 20 augustus 2022 bij elkaar is gespaard door leden.

Per gewonnen prijs gaat het om het volgende bedrag:

 • 1e prijs: verdubbeling van het jaarbedrag, waarbij Vomar minimaal € 250,- overmaakt als het jaarbedrag lager uitvalt.
 • 2e prijs: 50% van het jaarbedag, waarbij Vomar minimaal € 125,- overmaakt als het jaarbedrag lager uitvalt.
 • 3e prijs: 25% van het jaarbedrag, waarbij Vomar minimaal € 62,50 overmaakt als het jaarbedrag lager uitvalt.
Stemmen via de Vomar-app lukt niet

Mocht je in de Vomar-app problemen ervaren met het scannen van de QR-code op je clubmunt via de camera, dan adviseren we je om de app te updaten via de app-store. In de laatste versie van de app kun je vervolgens gemakkelijk clubmunten verzilveren door de codes te scannen met de camera van je mobiele telefoon.

Mijn club staat niet in de lijst

Je vind hier een pagina met daarop de indeling van clubs per regio. Als jouw club meedoet aan Club is Koning, dan staan ze ook in deze lijst!

Spek het hele jaar de clubkas van jouw club!


Club is Koning Verdubbelaar is een tijdelijke campagne. Maar wist je al dat je met Club is Koning het hele jaar door eenvoudig én kosteloos de clubkas van jouw club kunt spekken? Lees er hier meer over!

En heb je ons gratis Club is Koning Magazine al gelezen? Haal het magazine gratis in de winkel of klik op de banner om het online te lezen.

Actievoorwaarden

 • Je ontvangt van zondag 28 augustus t/m zaterdag 1 oktober 2022 een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Je ontvangt regelmatig éxtra gratis clubmunten bij geselecteerde aanbiedingen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen clubmunten aangegeven.
 • Met je ontvangen clubmunten kun je uiterlijk zondag 9 oktober 2022 stemmen op jouw favoriete club.
 • Je kunt zo veel clubmunten verzilveren als je wilt.
 • Uit alle deelnemers worden random 100 klanten geselecteerd die een Vomar Cadeaukaart t.w.v. € 50,- winnen. Winnaars worden uiterlijk vrijdag 14 oktober 2022 per mail geïnformeerd.
 • Het is niet mogelijk om de clubmunten in te wisselen voor geld, een product of anderszins.
 • Een unieke code mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 • Vomar Voordeelmarkt is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een unieke code.
 • Winnende clubs worden uiterlijk vrijdag 14 oktober 2022 geïnformeerd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.