Contentbanner CIK

Help jouw club naar de Verdubbelaar!

Al duizenden klanten sparen kosteloos mee om de clubkas van hun club te spekken. Óók dit jaar doen wij daar weer een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Spaar zoveel mogelijk clubmunten bij elkaar en stem op jouw favoriete club. Zo help je het gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!

Zo werkt het:

 1. Je ontvangt van zondag 3 september tot en met zaterdag 7 oktober 2023 een gratis clubmunt bij elke €15,- aan boodschappen en een éxtra clubmunt bij de geselecteerde groente- en fruitaanbieding.
 2. Ga uiterlijk zondag 15 oktober naar de Vomar-app of vomar.nl/clubmunt. Vul de unieke code van jouw clubmunt(en) in, selecteer een regio en stem zo op jouw favoriete club.

  Tip: in de Vomar-app scan je met de camera van je telefoon heel gemakkelijk de QR-code(s) op de clubmunt(en). Zo gaat stemmen super snel!
 3. Elke club is ingedeeld in één van de 46 regio's. In elke van deze regio's krijgen de drie winnende clubs een extraatje gestort op basis van het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar. Totaal geven we dus 138 prijzen weg!

Stem en maak kans!

Bij deelname maak je zelf ook kans op één van de 100 Vomar cadeaukaarten t.w.v. € 50,-.

Breng je stem uit op jouw favoriete club en laatje gegevens achter.

Hoe meer clubmunten je verzilvert, hoe meer kans je maakt!

Rekenvoorbeeld

Stel: 100 clubleden hebben het afgelopen jaar wekelijks voor € 50,- aan boodschappen gedaan en daarbij hun gekoppelde Klant-is-Koning kaart gescand. Zij hebben zo kosteloos een jaarbedrag van € 1.300,- voor de clubkas gespaard.

Nu krijgt deze club binnen hun regio ook nog de meeste stemmen en wint zo de Club is Koning Verdubbelaar. Daarom ontvangt de club nógmaals € 1.300,- van Vomar!

Tussenstand

Selecteer een regio

De genomineerden zijn bekend!

Breng nu je stem uit op één van de genomineerde clubs voor de originaliteitsprijs! Uit alle campagnes zijn de campagnes van Vereniging Kennemer IJsbaan (Castricum), Scoutinggroep Martin Luther King (Hoorn) en Kinderboerderij de Olievaar ( Uithoorn) geselecteerd. Bekijk snel hun campagnes door te klikken op één van de clubs en stem op jouw favoriet! De club met de meeste stemmen wint een bedrag van € 250,- voor de clubkas.

Je kunt tot en met zondag 15 oktober stemmen en er geldt een maximum van één stem per persoon.

Alle informatie voor clubs

Er zijn speciale promotiematerialen voor clubs gemaakt om deze actie te promoten. Via de button hieronder vind je alle informatie en gratis downloads. Neem dus snel een kijkje!

Veelgestelde vragen Club is Koning Verdubbelaar

Wat is het verschil tussen Club is Koning en de Club is Koning Verdubbelaar?

Club is Koning Verdubbelaar is een tijdelijke campagne waarmee clubs kans maken op het verdubbelen van hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag. Iedere club die op 2 augustus 2023 al meedeed met Club is Koning doet automatisch mee aan Club is Koning Verdubbelaar.

Met Club is Koning kunnen clubs het gehele jaar door hun clubkas spekken. Dit kan door de club eenmalig aan te melden en vervolgens de clubcode te delen onder de delen. Leden kunnen hun Klant-is-Koning kaart aan de club koppelen met deze clubcode. Door boodschappen te doen bij Vomar en hun gekoppelde klantenkaart te scannen sparen ze automatisch én kosteloos mee.

Lees hier alles over Club is Koning.

Moet de club waarop ik wil stemmen gekoppeld zijn aan mijn KIK-kaart om mee te kunnen doen?

Nee, deze campagne staat los van je Klant is Koning-kaart. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete club als je in het bezit bent van één of meerdere clubmunten.

Welke clubs doen mee aan de Club is Koning Verdubbelaar?

Alle clubs die voor 2 augustus 2023 zijn aangemeld voor Club is Koning, doen automatisch ook mee aan de Verdubbelaar. De deelnemende clubs zijn onderverdeeld in 46 regio's, je vindt hier de complete lijst met clubs en de bijbehorende regio.

Het is helaas niet meer mogelijk om nieuwe clubs aan te melden voor deelname aan de Verdubbelaar. Natuurlijk kun je wel meedoen aan Club is Koning, waarmee jouw club het hele jaar door kan sparen voor een extraatje voor de clubkas. De penningmeester kan de club hier aanmelden.

Hoeveel krijgt de club gestort als het één van de winnaars is?

Onder het jaarbedrag verstaan we een som van de Club is Koning-betalingen van 24 november 2022, 23 februari 2023, 25 mei 2023 en 24 augustus 2023. Het gaat dus om het bedrag dat tussen zondag 21 augustus 2022 t/m zaterdag 19 augustus 2023 bij elkaar is gespaard door leden.

Per gewonnen prijs gaat het om het volgende bedrag:

 • 1e prijs: verdubbeling van het jaarbedrag, waarbij Vomar minimaal € 250,- overmaakt als het jaarbedrag lager uitvalt.
 • 2e prijs: 50% van het jaarbedag, waarbij Vomar minimaal € 125,- overmaakt als het jaarbedrag lager uitvalt.
 • 3e prijs: 25% van het jaarbedrag, waarbij Vomar minimaal € 62,50 overmaakt als het jaarbedrag lager uitvalt.
Stemmen via de Vomar-app lukt niet

Mocht je in de Vomar-app problemen ervaren met het scannen van de QR-code op je clubmunt via de camera, dan adviseren we je om de app te updaten via de app-store. In de laatste versie van de app kun je vervolgens gemakkelijk clubmunten verzilveren door de codes te scannen met de camera van je mobiele telefoon.

Mijn club staat niet in de lijst

Je vind hier een pagina met daarop de indeling van clubs per regio. Als jouw club meedoet aan Club is Koning (aangemeld voor 2 augustus 2023), dan staan ze ook in deze lijst!

Spek het hele jaar de clubkas van jouw club!

Club is Koning Verdubbelaar is een tijdelijke campagne. Maar wist je al dat je met Club is Koning het hele jaar door eenvoudig én kosteloos de clubkas van jouw club kunt spekken?

Actievoorwaarden

 • Je ontvangt van zondag 3 september t/m zaterdag 7 oktober 2023 een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, SUP-heffing, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Je ontvangt een éxtra gratis clubmunt bij de geselecteerde groente- en fruitaanbieding.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen clubmunten aangegeven.
 • Met je ontvangen clubmunten kun je tot uiterlijk zondag 15 oktober 2023 stemmen op jouw favoriete club.
 • Je kunt zo veel clubmunten verzilveren als je wilt.
 • Uit alle deelnemers worden random 100 klanten geselecteerd die een Vomar Cadeaukaart t.w.v. € 50,- winnen. Winnaars worden uiterlijk vrijdag 20 oktober 2023 per mail geïnformeerd.
 • Het is niet mogelijk om de clubmunten in te wisselen voor geld, een product of anderszins.
 • Een unieke code mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 • Vomar Voordeelmarkt is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een unieke code.
 • Winnende clubs worden uiterlijk vrijdag 20 oktober 2023 geïnformeerd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.