Header CIK

Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.


Spaar nu mee voor jouw club!

  • Spaar je al met een geregistreerde Klant-is-Koning kaart voor jezelf en wil je meesparen voor je club?

Log dan in je online Klant-is-Koning kaart omgeving in en koppel je kaart aan jouw vereniging met de unieke Clubcode.

Je kunt de unieke Clubcode bij jouw club opvragen. Kijk hier of jouw club meedoet met Club is Koning sparen van Vomar. Zo niet? Meld dit dan bij het bestuur (penningmeester) van je club. Zij kunnen de club eenvoudig hier aanmelden.

  • Heb je nog geen geregistreerde Klant-is-Koning kaart?

Haal dan snel een kaart in onze winkels of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Bij het registeren kun je jouw kaart dan gelijk koppelen aan je club met de unieke Clubcode. Meer informatie over de Klant-is-Koning kaart vind je hier.

  • Is je Klant-is-Koning kaart aan jouw club gekoppeld?

Mooi! Je kunt gelijk starten met spekken van de clubkas simpelweg door boodschappen te doen bij Vomar en altijd je Klant-is-Koning kaart te scannen bij de kassa. Jij betaalt er niets voor, Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over aan de club.

Heb je nog vragen over Club is Koning sparen van Vomar? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Hier staat vast het antwoord bij.


Zo werkt het:

Meld je club aan!

Met Club is Koning sparen van Vomar kun je eenvoudig en kosteloos de club of vereniging financieel ondersteunen. Leden van je club hoeven daarvoor alleen maar hun Klant-is-Koning kaart te koppelen aan de vereniging en daarna boodschappen te doen bij Vomar. Wij maken elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen over aan de de club.

  • Ben jij bestuurslid (penningmeester) bij een club of vereniging in de buurt van een Vomar-winkel? Meld je dan snel aan voor Club is Koning sparen via onderstaande knop:

  • Is jouw club al deelnemer van Club is Koning sparen? Log dan hieronder via de knop Inloggen in de Club-account in met het door jou opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

    In je Club-account kun je de gegevens van de club inzien, zie je hoeveel Klant-is-Koning kaarten er aan de club gekoppeld zijn en zie je het bedrag dat door de spaarders tot nog toe bij elkaar gespaard is.Gratis promotiemateriaal

Als jouw club is ingeschreven bij Club is Koning kaart is het natuurlijk belangrijk dat zoveel mogelijk leden mee gaan sparen. Het is aan jou om iedereen op de club er over te vertellen!
Maar natuurlijk helpen we je hier graag bij. Daarom kun je leuke gratis promotiematerialen bestellen die je bij de dichtsbijzijnde Vomar winkel na bestelling af kunt halen. Klik snel op onderstaande knop Webshop promotie om naar onze webshop te gaan.Heb je nog vragen over Club is Koning sparen van Vomar? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Hier staat vast het antwoord bij.

* Met een betalingsdrempel van € 20,- per club, per kwartaal vanwege administratieve kosten.