Verse maaltijden uit eigen Vomar keuken

Verse Maaltijden

Onze Vomar Verse Maaltijden zijn Vomar’s Favoriet van de maand! Dat betekent dat we deze verse maaltijden de hele maand februari uitlichten met éxtra veel productinformatie en éxtra veel acties. Zo ontvang je bijvoorbeeld de hele maand een gratis Tefal spaarzegel bij aankoop van een Vomar Verse Maaltijd. En kun je een nieuwe maaltijd verzinnen en opgeven via het formulier op deze pagina. Wie weet vind je deze maaltijd dan binnenkort bij ons in de winkel! Hoe leuk is dat!

Verse maaltijden van de allerbeste kwaliteit
Wil je een dag makkelijk, maar toch lekker eten? Kies dan voor een verse maaltijd uit de Vomar keuken. Bereid en samengesteld door gecertificeerde koks onder leiding van topkok Paul Fagel. De maaltijden worden elke ochtend vanaf 5 uur bereid met verse producten en vaak dezelfde dag nog geleverd aan één van onze winkels. Door groenten en aardappelen te stomen blijven alle natuurlijke geur- en kleurstoffen van de producten behouden en zijn ze verrassend lekker. Van Nasi en Bami in Surinaamse stijl tot Andijvie Stamppot op Hollandse wijze: stuk voor stuk de lekkerste maaltijden voor de allerlaagste prijs. Profiteer daarnaast altijd van vast volumevoordeel: betaal voor 2 maaltijden slechts € 6.99.

Verse maaltijden USP

Dagelijks vers bereid en dezelfde dag nog in de winkel
De verse maaltijden worden dagelijks vers bereid en vind je dezelfde dag nog in de winkel. Om 18.00 uur kan de maaltijd al opgewarmd op jouw bord liggen!

Verse maaltijden productie

Kies en mix met diverse soorten en ontvang een gratis Tefal-zegel

Of je nu van een oer-Hollandse andijviestamppot houdt, een Italiaanse pasta pesto of juist van een Surinaamse nasi: er is voor ieder wat wils. Kies en mix met diverse soorten verse maaltijden en ontvang de hele maand februari een gratis Tefal-zegel bij aankoop van een Vomar Verse Maaltijd.

Verse maaltijden soorten

Jouw favoriete maaltijd, nieuw bij ons in het schap?
Geef jouw favoriete maaltijd op via onderstaand formulier. Wie weet selecteren we jouw favoriete maaltijd en vind je deze maaltijd binnenkort bij ons in het schap! Je kunt meedoen tot en met 28 februari 2021.