Header feestdagen

Bij Vomar vieren we heel december feest met onze Voordeelsterren! Dit zijn ruim 250 feestelijke producten die uitblinken in prijs én kwaliteit. En waarom wachten tot de feestdagen? Bijna alle producten liggen nu al in de winkel, dus genoeg tijd om alvast lekker voor te proeven. In ons Voordeelsterren Magazine onderaan de pagina vind je volop inspiratie voor het kerstdiner, maar hierin vind je ook feestelijke tafelaankleding, cadeaus en lees meer over onze Vomar Kersttruck. Wie weet staat hij straks in jouw straat!

We wensen je een verrukkelijke, voordelige decembermaand toe!

Ruim 250 feestdagenproducten

Ruim 250 feestdagenproducten

Bij Vomar vind je maar liefst 250 producten speciaal voor de feestdagen! Alle producten zijn nu al in de winkel verkrijgbaar, tenzij anders staat vermeld bij het product in ons Voordeelsterren Magazine. Alle producten zijn heel makkelijk te bereiden, er zitten ook veel verschillende kant en klare producten en kits bij. Wat dacht je van een Beef Wellington kit of kant en klare sperzieboonrolletjes met spek? Alles om ervoor te zorgen dat je heel gemakkelijk een uitblinker van een gerecht op tafel zet!

Blader door ons Voordeelsterren magazine

Blader hieronder door ons Voordeelsterren magazine. Dit bewaarexemplaar valt in het laatste weekend van november ook in je brievenbus. Mocht je het magazine niet ontvangen hebben, dan kun je in de winkel ook een exemplaar ophalen.