header

Nieuw bij Vomar: Goede Vangst

Sinds dit voorjaar nieuw in ons assortiment: dagverse en ambachtelijk gerookte vis van Goede Vangst. We bieden een ruim assortiment van meer dan 20 heerlijke visproducten aan: van verse zalmfilet en wokgarnalen tot makreel en lekkerbekjes.

De verwerking en productie van deze vis houden we zelf in de hand, zodat we altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs kunnen leveren. Onze eigen visspecialisten selecteren dagelijks de beste producten van topkwaliteit en garanderen dagverse vis. Zalm, makreel en paling worden met vakmanschap op ambachtelijke wijze gerookt voor een unieke geur en smaakbeleving en dat proef je!

Kortom, de lekkerste vis voor gegarandeerd de laagste prijs. Dat is pas écht een goede vangst!

Assortiment

Blader hieronder door ons uitgebreide assortiment aan dagverse en ambachtelijk gerookte vis. Deze flyer kun je ook gratis meenemen bij jouw Vomar en vind je bij het visschap.

8x Verrukkelijke Visrecepten

Regelmatig vis eten past in een gezond voedingspatroon en staat dan ook in de schijf van vijf van het Voedingscentrum. Vis is een belangrijke bron van onverzadigde vetzuren en essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine B12 en 6, vitamine D, jodium en selenium. Het advies van het Voedingscentrum is daarom om minimaal 1 keer per week vis te eten, bij voorkeur vette vis zoals haring of zalm.

Vis past niet alleen goed in een gezond voedingspatroon, maar ook nog eens heel veelzijdig en lekker! Daarom vind je hieronder acht heerlijke recepten waarin vis de hoofdrol speelt. En het allermooiste is: al deze recepten staan binnen een half uur op tafel!