Volop inspiratie voor het barbecueseizoen!

Bij Vomar vind je volop inspiratie voor het barbecueseizoen! AZ chef-kok Niels Hoogeveen heeft namelijk de lekkerste recepten samengesteld met ons barbecuevlees. Bijvoorbeeld een gegrilde Angus burger op een burgerbun met gestoofde ui, rucola, truffelmayonaise en farmersalade. En gegrilde ananas van de barbecue als nagerecht. Uiteraard is er ook gedacht aan de vegetariërs, visliefhebbers en groenteliefhebbers. Naast de lekkerste recepten voor op de barbecue, hebben we ook veel recepten voor bij de barbecue. Zoals recepten voor heerlijke broden, salades en drankjes. Je kunt de recepten hieronder bekijken.

Profiteer van vast volumevoordeel en spaar voor gratis barbecuevlees
Wist je dat je kan profiteren van vast volumevoordeel op ruim 30 soorten barbecuevlees? Bij aankoop van 3 pakken betaal je slechts € 7.99. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een geselecteerd pak barbecuevlees een gratis bbq-zegel, waarmee je kunt sparen voor gratis barbecuevlees. Lees hier meer over deze actie.

Gegrilde medaillon van kabeljauw

Gegrilde medaillon van kabeljauw

Met salie-courgettebeignet

Naar het recept
Gemarineerde kipspiesen

Gemarineerde kipspiesen

Met een frisse salade van bleekselderij

Naar het recept
Gegrilde Angus burger

Gegrilde Angus burger

Op een burgerbun met gestoofde rode ui, rucola, truffelmayonaise en farmersalade

Naar het recept
Gegrilde Duitse barbecueworst

Gegrilde Duitse barbecueworst

Op een zomerse zuurkoolsalade

Naar het recept
Veganburgers

Veganburgers

Met geroosterde kikkererwten, feta en avocadosalade

Naar het recept